Bunicul Luizei Melencu, transportat de urgență la spital

Bunicul Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie 2019, în Caracal, a acuzat, vineri, o stare de rău, iar familia a sunat la numărul de urgență 112.

bunicul luizei melencu

„Am sunat la 112 pentru că i s-a făcut rău tatălui meu. Este foarte afectat de informațiile apărute în spațiul public în ultimele două zile și mă refer in special la faptul că instituțiile statului vor să le declara pe fiica mea Luiza, dar și pe Alexandra decedate. Tatăl meu de când a aflat se simte rău. Astăzi starea de rău s-a accentuat. Simte că nu are aer și când au venit medicii avea tensiune 22. A fost dus la spital. Este însoțit de sora și cumnatul meu”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Ea a spus că bunicul Luizei este cardiac și că are și un preinfarct. Femeia a mai precizat că toată familia este afectată de ultimele vești.

„Și eu am fost joi la medic pentru că m-am.simtit rău. Am primit tratament inclusiv pentru tensiune. Suntem la pământ. Vedem cum această anchetă se închide, punându-se accent doar pe declarațiile lui Gheorghe Dincă, fără a se audia și eventuali complici. Am simțit că fata noastră a fost denigrată pe parcursul anchetei. Dincă scrie în declarații că i-a pus pe banchetă 500 de lei și nu i-a primit și în declarații publice procurorul de caz spune că Dincă i-a dat banii. Este o diferență între a pune bani pe bancheta pe care sta Luiza și a-i da bani Luizei. Acest caz se vrea închis. Așa ne-au spus și polițiști care au stat la poartă: abia așteptăm să se termine. Nu credeam că se poate proceda așa într-o țară, mai ales când nu sunt suficiente probe", a mai spus mama Luizei Melencu.

Un echipaj de la Ambulanța Dolj s-a deplasat la Dioști, iar bărbatul este transportat, la ora transmiterii știrii, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Craiova, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Medicii de la spital urmează să facă investigațiile necesare și să stabiliească diagnosticul.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut din Caracal, în luna aprilie 2019. Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a omorât-o în ziua în care a luat-o la ocazie şi, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Ultimele știri

X

Right Click

No right click