Omor cu brutalitate în Olt. Un bărbat a decapitat și desprins brațul unui alt bărbat

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Slătioara, județul Olt, a fost ucis cu brutalitate. A fost decapitat și i s-a tăiat un braț.

rojiste omor

Polițiștii au constatat, miercuri, că într-o locuinţă socială aparţinând primăriei localităţii este cadavrul unui bărbat decapitat, cu detaşarea braţului drept, prezentând multiple echimoze şi plăgi contuze la torace, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

La o distanţă de 15 metri, într-o hazna, a fost găsit capul şi braţul cadavrului cu multiple urme de violenţă.

Cadavrul a fost identificat în persoana lui S.M., în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, Olt.

Investigația a arătat că, marți, victima a consumat alcool cu I.T. de 70 de ani, după care au mers la locuinţa celui din urmă, aparţinând primăriei, iar aici a izbucnit un conflict fizic între ei. I.T. a luat un topor cu care i-a aplicat victimei multiple lovituri la nivelul capului şi toracelui, provocând-i decesul.

Ulterior, autorul a încercat să se debaraseze de cadavru, sens în care i-a secţionat cu lama toporului capul la nivel cervical, precum şi braţul drept pe care le-a aruncat într-o hazna aflată în apropiere.

Necropsia a arătat că moartea lui S.M. a fost violentă şi a fost cauzată de un politraumatism cranio-cerebral grav (fractură craniană cu înfundare, hemoragie şi contuzie cerebrală) şi traumatism toracic grav (fracturi de stern, costale bilaterale). Leziunile tanatogeneratoare s-au putut produce în condiţiile unei heteroagresiuni, prin lovire cu corpuri dure, posibil topor şi compresiune între planuri dure.

Decapitarea cadavrului şi detaşarea membrului superior drept s-au putut produce cel mai probabil postmortem.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt l-a reţinut pe I.T. pentru omor calificat, urmând să fie prezentat joi Tribunalului Olt.