Impact între o mașină și o căruță, în județul Olt. Un bărbat și o femeie, la spital

Ieri seară, în jurul orei 22:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în afara localității Doba, a avut loc un eveniment rutier.

politianoaptea2 2

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din municipiul Târgu Mureș și un atelaj hipo condus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, două persoane, respectiv bărbatul de 32 de ani și o tânără de 24 de ani, care se aflau în căruță au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Atât conducătorul auto, cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Olt.