Incendiu la o autoplatformă încărcată cu mașini, pe Drumul Expres

Un TIR încărcat cu autoturisme a fost cuprins de un incendiu, joi dimineaţa, la intrarea pe Drumul Expres, în oraşul Balş.

incendiu drum expres

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Şerban, a declarat că la un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova, s-ar fi produs un incendiu.

În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

S-a acţionat cu două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție. Incendiul este lichidat. Au ars capul tractor al autoplatformei și au fost afectate de incendiu patru autoturisme. Se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.