Centrele de vaccinare din Drobeta Turnu Severin sunt funcţionale

Începând de ieri, 18 ianuarie, pe bază de programare, severinenii pot să se vaccineze la cele două centre deschise de primărie la Stadionul Municipal și Sala Polivalentă.

mscriecius

Cele două centre sunt dotate conform standardelor sanitare în vigoare și întrunesc toate condițiile solicitate de Direcția de Sănătate Publică.                    

Marius Scrieciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin:

Împreună cu prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, directorul Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, dr. Miruna Constantin, și inspectorul șef al ISU Mehedinți, col. Florentin Dragomir, m-am asigurat de bunul mers al lucrurilor și a modului de desfășurare a procesului de vaccinare.

Pentru mine, personal, siguranța cetățenilor are prioritate și consider că este imperios necesar să sprijinim procesul de vaccinare și să venim în ajutorul populației. 

Profit de această ocazie să fac un apel către toți severinenii, invitându-i să se vaccineze. Am mare încredere în aceste vaccinuri, în personalul medical și consider că reprezintă singura șansă pe care o avem pentru a depăși această situație deosebită și a reveni la o viață normală”.