Prostie, inconștiență sau minciună

Un bărbat, în vârstă de 46 ani, a alertat polițiștii de frontieră mehedințeni oferindu-le o poveste care poate fi foarte ușor catalogată drept „halucinantă”.

euro

În urmă cu două-trei zile, polițiștii de frontieră mehedințeni au fost alertați de un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Bobaița – Mehedinți, de faptul că a fost „păgubit” de suma de 2000 de euro, în fața Complexului Comercial Decebal situat în plin centru municipiului Drobeta Turnu Severin. „Povestea”omului cu pricina pare una ruptă din actualitate și naște foarte multe întrebări.

„Poveste” cu multe semne de întrebare

Conform surselor din Poliția de Frontieră Mehedinți, omul revenise în țară după mai mult timp petrecut în țări străine. Acesta a dorit să schimbe suma de 2000 de euro pentru a-și asigura nevoia de monedă românească în traiul de zi cu zi. Drept urmare, după spusele acestuia, a contactat un bărbat necunoscut, chiar în fața Complexului  Comercial Decebal, căruia i-a înmânat suma de 2000 de euro pe care să îi schimbe în lei, urmând ca acesta să îi aducă banii înapoi. Și toate acestea petrecându-se la doi pași de multe case de schimb valutar și de sedii de bănci la care omul se putea deplasa singur, fără a mai fi nevoit să apeleze la serviciile altor persoane. Conform păgubitului, omul căruia i-a înmânat suma de bani, s-a făcut nevăzut în cel mai scurt timp. Interesant este faptul că locul în care a fost făcută înțelegerea a avut loc la colțul unei străzi în care nu ajung „privirile” camerelor de vedere din zonă. Pus să facă portretul omului cu pricina și chiar să îl recunoască dintr-un amplu catalog al infractorilor din evidența polițiștilor de frontieră, acesta nu a recunoscut pe nimeni, ba chiar nici nu a putut să spună ceva despre persoana respectivă.

Minciuna are picioare scurte

Polițiștii de frontieră mehedințeni nici nu își mai bat capul la ora actuală cu povestea omului ținând cont de faptul că a doua zi, la sediul Poliției de Frontieră au venit soția și socrul acestuia, oamenii dorind să cunoască amănunte în acest caz. Deja oamenii legi au ajuns la o concluzie, iar aceasta vine în conformitate cu trecutul omului cu pricina. Conform surselor noastre, omul ar fi pierdut suma de 2000 de euro la jocuri de noroc, sau ar fi avut datorii față de alte persoane care l-ar fi împrumutat cu bani, tot la jocurile de noroc.