Primăria Drobeta Turnu-Severin: lansarea Proiectului „Asistenţă şi Educaţie Juridică la nivelul cetăţenilor din Drobeta Turnu-Severin”

Primăria municipiului Drobeta Turnu-Severin a lansat proiectul intitulat „Invitaţie de participare la evenimente de informare în cadrul Proiectului Asistenţă şi Educaţie Juridică la nivelul cetăţenilor din Drobeta Turnu-Severin”.

ciocan

Evenimentele din cadrul Proiectului „Asistenţă şi Educaţie Juridică la nivelul cetăţenilor din Drobeta Turnu Severin” se vor desfăşura la data de 16.11.2020 la HOTEL CONTINENTAL, Bd. Carol I, nr. 2. din Drobeta Turnu-Severin.

Astfel, în data de 16.11.2020, ora 14:00 se vor desfăşura:

  • evenimentul cu nr. 8 din cadrul campaniei de informare, educație juridică și conștientizare a cetățenilor vizavi de sistemul judiciar, calitatea serviciilor, precum și serviciile suport gratuite oferite de acesta;
  • evenimentul cu nr. 3 din cadrul consultațiilor în cadrul centrului de consiliere juridică precum și serviciile suport gratuite oferite.

Pentru programări, în vederea participării, precum și pentru mai multe informații, pot fi obţinute informaţii suplimentare la tel. 0723.896.441.

Întâlnirile au rolul de a populariza activitatea Centrului de consiliere juridică, prin stabilirea a cât mai multor teme de interes comun, în rândul persoanelor din grupurile vulnerabile, în particular, și cetățenii municipiului Drobeta Turnu Severin, în general, precum si relaționarea acestora cu persoane din instituțiile din sistemul judiciar și din administrația publică.

Proiectul „Asistență și educație juridică la nivelul cetățenilor din Drobeta-Turnu Severin”, Cod SIPOCA/SMIS: 501/126500, este implementat în parteneriat cu ASOCIAȚIA TRANSPARENȚĂ PENTRU INTEGRITATE, care este lider în acest proiect, alături de UAT Municipiul Drobeta Turnu Severin.