Bani falși în târgul auto din Severin

În ultimii ani, târgul auto din  municipiul Drobeta Turnu Severin a căpătat un adevărat renume negativ în ceea ce privește legalitatea tranzacțiilor ce se desfășoară. Samsarii auto nu se dau înapoi de la absolut nimic pentru a avea câștig. De data asta, samsarii auto au apelat la bancnote false.

201026 bani falsi 500 lei 

Din surse sigure, polițiștii de frontieră mehedințeni, au reușit să destructureze o rețea de mehedințeni ce foloseau în tranzacții bancnote de 500 lei false. La finalul săptămânii abia încheiate, polițiștii de frontieră mehedințeni, îmbrăcați în civil, au reușit să destructureze o rețea ce se ocupa de cumpărarea de autoturisme second-hand cu bancnote false.

Topuri de bancnote false

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., un mehedințean destul de în vârstă, a dorit să-și vândă autoturismul proprietate personală și a ales, din păcate, cel mai infect târg auto posibil din Oltenia. Este vorba de târgul auto din municipiul Drobeta Turnu Severin. Samsarii de autoturisme au pus ochii pe omul în vârstă și au plătit cu bancnote de 500  lei, false.  Din fericire pentru vânzător, polițiștii de frontieră mehedințeni, având date în acest sens, au reușit să prindă și să-i rețină pe cei ce achiziționau autoturisme cu bancnote false.

La ora actuală cercetările continuă. Vom reveni cu amănunte.