Bucureșteni și bistrițeni, hoți din autoturisme

Doi bărbați din bistrița - Năsăud și București, au furat 330 de telefoane mobile dintr-o maşină parcată pe marginea unui drum naţional în municipiul Orșova.

telefon second hand

Poliţiştii municipiului Orşova, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orşova, au efectuat 5 percheziţii domiciliare în judeţul Bistriţa- Năsăud şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Mai exact, în data de 10 iunie a.c., poliţiştii mehedinţeni au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară în localitatea Bistriţa şi în municipiul Bucureşti, dar şi 2 mandate de aducere, pe numele a doi bărbaţi, de 30 de ani, respectiv 32 de ani. Conform datelor existente, se pare că cei doi, în noaptea de 07-08 ianuarie a.c., ar fi sustras dintr-o autoutilitară, ce se afla staţionată, pe DN 6, în localitatea Orşova, 330 de telefoane  mobile.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 78.000 de euro. În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au indisponibilizat peste 9.000 de euro, 55.000 de lei şi mai multe aparate de telefonie mobilă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

X

Right Click

No right click