Prefectul Cristinel Pavel, mereu pe drumuri

Actualul și totodată proaspătul prefect al județului Mehedinți, adeptul liberalismului,  Cristinel Pavel, stă mai mult pe drumuri. Drumurile Mehedințiului. 

prefect pavel salcia

La prima vedere, se pare că dă dovadă de o mult mai mare implicare în dezvoltarea și modernizarea județului față de fostul prefect de casă a PSD –ului, Nicolae Drăghiea.

De această dată este vorba de verificarea lucrărilor de modernizare a localităților din sudul județului.

„Astăzi am verificat lucrările care se execută pe Drumul Național 56 C, pe raza comunei Salcia. Este vorba de o lucrare de reabilitare a drumului respectiv, executată de Direcția Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, care are în administrare acest drum național. Pe lângă lucrările de investiții publice, modernizări pe drumurile sătești, comunale și, inclusiv, drumurile județene, iată că pe teritoriul județului nostru au început lucrări importante de investiții, lucrări de așternere de covor asfaltic pe rețeaua de drumuri naționale de pe teritoriul județului Mehedinți. Sperăm ca în câteva zile să finalizăm această lucrare, iar DRDP Craiova, prin reprezentantul ei, ne-a asigurat că vor continua și cu alte lucrări de investiții în Mehedinți".

Fostul și noul primar se arată mulțumit

asfaltare salcia

Actualul primar al comunei Salcia, Gelu Pantelimon, fost primar și vremelnic trecut pe linia a doua, liberal de profesie, se arată mulțumit de investițiile DRDP Craiova, însă localnicii nu uită faptul că în lunga sa carieră de primar nu prea a reușit să dezvolte nivelul de trai al locuitorilor în conformitate cu dorința lor de a trăi într-o Românie europeană.

”Este vorba de drumul care face legătura dintre DN 56A comuna Salcia și care continuă spre localitatea Vrata. A intrat în reabilitare, este un lucru extraordinar. La insistențele domnului prefect au început lucrările de reabilitare, este un lucru extraordinar pentru locuitorii din zonă”, a spus primarul comunei Salcia, Gelu Pantelimon.

De altfel, directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, Bogdan Bratu, a precizat că se toarnă covor asfaltic pe o lungime de 10 km, în regie proprie, cu secția de producție a regiei și că lucrările vor fi gata într-o săptămână. „În circa două săptămâni se vor da startul și lucrărilor de asfaltare a 70 de km, de la Șimian până la Cetate (Dolj). Concret, se va turna un șlam bituminos care va prelungi durata de viață a drumului și o să fie refăcute și marcajele rutiere”, a mai declarat acesta.

Dumitru Stoichița