Aparatură medicală nouă la SJU Drobeta Turnu Severin

Un nou lot de aparatură medicală a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu Severin.

spital severin

Achiziția este făcută de Consiliul Județean Mehedinți, prin fonduri europene. Astăzi unitatea medicală și-a completat dotările existente cu aparatură nouă.

3 aparate EKG portabile și un sistem de sterilizare automat mobil, ideal pentru a dezinfecta cabinetele, încăperile și alte suprafețe din spital au fost aduse astăzi la SJU.

Am convingerea că prin aceste achiziții, cadrele sanitare reușesc, de la o zi la alta, să aducă un plus valoare în calitatea actului medical al spitalului, să ofere mai rapid un diagnostic și să optimizeze durata intervențiilor de orice tip. În continuare ne vom concentra asupra proiectelor contractate pentru infrastructura de sănătate pe #fonduri #europene, deoarece mehedințenii merită să beneficieze de condiții foarte bune de tratament în sistemul de sănătate județean.", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți,  Aladin Georgescu. 

Valoarea totală a aparaturii medicale achiziționată prin proiectul Ambulatoriului de Specialitate depășește trei milioane lei și prevede un număr de 16 loturi de aparatură și echipamente, transmite președintele CJ Mehedinți.