Furt de alimente din Primăria Vânju Mare

Trei bărbați din localitatea Vlădaia au prădat timp de două zile sediul Primăriei orașului Vânju Mare, de unde au sustras alimente destinate persoanelor vulnerabile.

furt primarie vanju mare

Cele trei persoane au furat mai multe produse alimentare din primăria Vânju Mare, ce urmau să fie distribuite persoanelor vulnerabile, pe perioada stării de urgență.  Valoarea totală a prejudiciului se ridică la suma de peste 4.500 lei.

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Vînju Mare și Postului de Poliție Vlădaia, în urma activităților desfășurate au identificat trei bărbați de 31, 33 respectiv 34 de ani, toți din localitatea Vlădaia, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au stabilit că aceștia în perioada 04-06.04.2020, ar fi sustras mai multe produse alimentare ce aparțineau unei instituții publice”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, ag.-șef adj Andreea Rădoi.

Conform aceleiași surse, prejudiciul în valoare de 4.500 lei a fost recuperat în totalitate și restituit părții vătămate. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.