Trei tineri, cu vârste între 18 și 22 de ani, au murit într-un accident produs în Mehedinți

Trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au murit, marți seara, într-un accident în care au fost implicate un autoturism și un TIR. Accidentul a avut loc pe DN 56A, în județul Mehedinți.

5c3fe0e7 eb46 426b ad28 a495db1033f0

Potrivit ISU Mehedinți, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, marți seara, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident produs între un autotren și un autoturism pe DN 56A, la ieșire din orașul Vânju Mare spre localitatea Bucura. La fața locului, au fost mobilizate și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, trei victime au rămas blocate în autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru extragerea acestora.

Salvatorii au descarcerat victimele, două tinere, de 18, respectiv 22 de ani, și un tânăr de 19 ani, care se aflau în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator. După extragerea victimelor s-au început manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ.

Din păcate, aceștia nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarați decedați de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinți.