Vindeau droguri în județul Mehedinți. Rețineri și control judiciar

Vindeau droguri în județul Mehedinți. Rețineri și control judiciar

Un tânăr de 27 de ani, din județul Mehedinți, a fost reținut, ieri, fiind acuzat de deținere și trafic de droguri, alți trei bărbați fiind plasați sub control judiciar în aceeași cauză. 

baniii

Potrivit IPJ Mehedinți, ieri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane bănuite de săvârșiriea infracțiunii de deținere și trafic de droguri de risc.

Astfel, au fost puse în executare cinci mandate de percheziție domiciliară.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate fragmente vegetale de culoare verde – olive, posibil cannabis, o substanță pulvelurentă albă, posibil cocaină, 7 telefoane mobile, 5 grindere, 3 cântare electronice, recipiente cu urme de materie vegetală sau substanță de culoare albă și 1.533 de lei.

Din cercetări a reieșit că 4 bărbați, cu vârste între 21 și 31 de ani, în perioada ianuarie – aprilie 2023, ar fi vândut droguri de risc, în județul Mehedinți.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat, de 27 de ani, iar pentru ceilalți 3 s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Astăzi, bărbatul, de 27 de ani, urmează să fie prezentat Tribunalului Mehedinți, cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și trafic de droguri de risc.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitățile au beneficiat de sprijinul jandarmilor.