Minoră din Mehedinți, abuzată sexual. Doi tineri, reținuți pentru trafic de minori

Minoră din Mehedinți, abuzată sexual. Doi tineri, reținuți pentru trafic de minori

Doi bărbați au fost arestați preventiv, fiind acuzați că au abuzat sexual o minoră din județul Mehedinți, aceasta fiind adăpostită în diverse locații din Gorj. 

gratii 

Potrivit IPJ Mehedinți, din cercetări a reieșit că, în perioada februarie - martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbați, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locații.

„La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Tismana, județul Gorj, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă. La data de 23 martie 2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reținerea celor 2 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Ulterior, la data de 24 martie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a dispus arestarea preventivă a celor doi bănuiți, pentru 30 de zile”, arată IPJ Mehedinți.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de minori.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Frații Buzești" Craiova.