MEHEDINȚI: Un bărbat și o femeie, morți în casa cuprinsă de flăcări

MEHEDINȚI: Un bărbat și o femeie, morți în casa cuprinsă de flăcări

Un bărbat de 61 de ani şi o femeie de 54 de ani au decedat într-un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Rudina, comuna Bala din județul Mehedinți. 

banda politie

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, incendiul a izbucnit după ce mai multe materiale combustibile, puse prea aproape de sursa de încălzire, au luat foc, scrie Agerpres.

"Seara trecută, pompierii mehedinţeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la o casă de locuit din localitatea Rudina, comuna Bala. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Baia de Aramă cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. În sprijin, s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bala şi o autospecială din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la nivelul etajului şi acoperişului, pe o suprafaţă de circa 60 metri pătraţi. Un bărbat, în vârstă de circa 61 de ani, scos din locuinţă de către cetăţeni, în stare de inconştienţă, a fost resuscitat de către echipajele medicale SMURD şi SAJ, însă fără succes. Acesta a fost declarat decedat de către medicul SAJ", precizează informarea transmis vineri de ISU Mehedinţi.

Concomitent cu acţiunea de stingere, pompierii au căutat însă o persoană care fusese surprinsă de incendiu, o femeie, în vârstă de 54 de ani, care, din nefericire, a fost găsită decedată.