Două autoturisme şi un TIR, implicate într-un accident în Mehedinți

Două autoturisme şi un TIR, implicate într-un accident în Mehedinți

Două autoturisme şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier petrecut pe drumul naţional DN 6, între localităţile Ghelmegioaia și Prunișor din judeţul Mehedinţi.

accident meh

Potrivit ISU Mehedinţi, în urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital. 

În această dimineață, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs pe DN 6, între localitățile Ghelmegioaia și Prunișor. În accident, au fost implicate două autoturisme și un autotren. La sosirea salvatorilor, o persoană se afla blocată într-un autoturism. Pompierii au intervenit de urgență pentru extragerea victimei, pe care au predat-o, în stare de conștiență și cooperantă, unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Accidentul s-a soldat cu două victime, conștiente și cooperante, care au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean. O a treia persoană implicată în accident a fost evaluată de paramedicii SMURD, însă a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la cele două autoturisme implicate în accident”, a transmis ISU.