Cinci persoane rănite, una grav, după impactul între un autoturism cu o căruță, în Mehedinți

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dimineaţa, pe raza localității Viașu din comuna Pătulele, judeţul Mehedinţi. O persoană este resuscitată de personalul medical.

mehedinti praf

Potrivit ISU, în accident au fost implicate două vehicule: un autoturism și un utilaj agricol ce tracta un atelaj.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la fața locului, au fost direcționate și patru ambulanțe SAJ.

Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale unui număr de cinci victime, care au suferit politraumatisme. Patru dintre acestea au fost transportate la spital, în stare de conștiență, iar unei victime, care a intrat în stop cardio-respirator la locul evenimentului, i se efectuează manevre de resuscitare”, transmite ISU Mehedinţi.

Și polițiștii au ajuns la fața locului, reprezentanții IPJ Mehedinți menționând că cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța. Din accident a rezultat rănirea a cinci persoane. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, arată IPJ Mehedinți.

Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.