Fetiță de 12 ani, la un pas de a fi abuzată sexual de un bărbat. Copila a cerut sprijinul jandarmilor mehedințeni

Un bărbat de 64 de ani a fost prins marți de jandarmi și predat poliției, după ce a acostat pe stradă o fată de 12 ani, în Drobeta-Turnu Severin. Fata spune că bărbatul a mai încercat să o sărute și să o atingă la sfârșitul lunii mai.

jandarm

Potrivit jandarmilor din Mehedinți, fata de 12 ani mergea marți pe stradă și a fost abordată de un bărbat care sub pretextul că nu cunoate orașul a rugat-o să îl însoțească până în Piața Mircea.

Fata l-a recunoscut pe bărbat, care a mai încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână, și a apelat Jandarmeria. Pe baza descrierilor făcute de fată, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți.

Fata le-a spus jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în 23 mai, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine. Pe drum, însă, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă. Aici ar fi încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de o femeie care i-a sărit fetei în ajutor.

Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului.

Bărbatul a fost dus de jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.