Primăria Drobeta Turnu Severin: Autovehiculele abandonate pe domeniul public vor fi ridicate

Primaria municipiului Drobeta Turnu Severin a demarat o amplă acțiune de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public.

mario

Polițiștii locali inventariază clădirile și terenurile abandonate, iar proprietarii imobilelor vor fi somați să ia măsuri pentru îngrijirea lor.

Primarul Marius Screciu: "În acest moment, în municipiului Drobeta Turnu Severin avem foarte multe autoturisme abandonate de ani de zile pe spațiul public, care ocupă locurile de parcare în mod nejustificat. Inițial vom trimite avertismente către toți proprietarii acestor mașini să găsească o soluție, în caz contrar, din luna martie vom acționa la ridicarea autovehiculelor. Imaginea spațiului urban a fost afectată și de clădirile neîngrijite și de terenurile lăsate în paragină. Polițiștii locali vor inventaria clădirile și terenurilor abandonate, iar proprietarii imobilelor vor fi somați să ia măsuri pentru îngrijirea lor.Cei care nu vor înțelege și  nu vor proceda la îngrijirea spațiilor, vor trebui să plătească, începând de anul viitor, un impozit de cinci ori mai mare. Drobeta Turnu Severin este un oraș în plină dezvoltare, iar ca să arate frumos depinde de noi toți cum îl îngrijim și cât de eficient utilizăm spațiul public urban."