Primăria Motru: U.A.T.A.A. Motru are nevoie de sprijin financiar!

Primăria Motru: U.A.T.A.A. Motru are nevoie de sprijin financiar!

Locuitorii din Motru riscă să rămână fără căldură şi apă caldă!

uataa

Primarul Cosmin Morega a făcut demersuri la Prefectură și la Consiliul Județean Gorj, demarând un proiect de solicitare a sumei de 98,5 miliarde de lei necesari pentru funcționarea UATAA Motru.

Banii reprezintă subvenție și pierderile induse, sume care pot fi folosite pentru achiziția de cărbune, păcură și pentru plata datoriilor restante. Fără acest sprijin financiar, UATAA va fi în mare dificultate, fiind pusă sub semnul întrebării căldura pentru motreni, dar și apa caldă.

La ora actuală, beneficiază de căldură și apă caldă 4800 de apartamente din municipiu, instituțiile de învățământ, dar și restul instituțiilor statului de pe raza localității.

Cosmin Morega: „Din punctul meu de vedere și al colegilor din cadrul Primăriei Motru, dar și al CJ Gorj și Prefecturii pentru a obține acest sprijin financiar necesar continuării activității SC UATAA Motru, este nevoie de o decizie rapidă, la nivel guvernamental, care sper că la următoarea ședință de guvern, să aprobe suma solicitată.

Le mulțumesc anticipat celor care au înțeles că acest sprijin este pentru cetățenii municipiului Motru și pentru UATAA Motru, societate a Consiliului Local. Fără primirea acestor bani, ar fi un dezastru social și un atentat la sănătatea noastră a tuturor celor care locuim în oraș. Asta deoarece cetățenii nu ar putea beneficia de apă caldă și căldură, în plină pandemie, mai ales că pe lângă aceasta se anunță și virozele de sezon.