Patronul unui lanț de farmacii din Târgu Jiu, mort în accident rutier

Patronul unui important lanț de farmacii din Târgu Jiu a murit pe loc, într-un accident de circulație care a avut loc, sâmbătă după-amiaza,  în zona comunei Bengești-Ciocadia din județul Gorj.  

accident campu mare

Potrivit ISU Gorj, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule. Se pare că unul dintre șoferi a efectuat o depășire pe linie continuă și a lovit frontal cealaltă mașină.

La fata locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu-Jiu, precum si două echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat trei victime.

Una dinte victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de interventie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul. Celelalte două victime au suferit leziuni multiple si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu. Colegii politisti efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic”, a transmis ISU Gorj.

Tânărul decedat este patronul lanțului de farmacii Gallenus.