Tânărul poliţist din Motru, victima unui accident rutier, a murit la spital

Alin Roșieanu, poliţistul în vârstă de doar 21 de ani, originar din municipiul Motru și care a avut un accident rutier în Constanţa, a decedat, joi dimineaţă, în spital. În ciuda faptului că sute de români s-au mobilizat și au donat sânge pentru a-l salva pe tânăr, acesta nu a mai putut fi salvat. 

motru politist

Atât familia, cât și prietenii săi sunt înmărmuriți. Sute de comentarii de condoleanțe au apărut în mediul online.

"Alin ne-a demonstrat tuturor ce înseamnă să lupți cu toate puterile. Ne-a demonstrat că atunci când nu se mai poate, se mai poate puțin. Dar atunci când sistemul medical e împotriva ta și nu luptă alături de tine, alegi să nu mai rămâi. În această dimineață inima lui a încetat să mai bată. Știm că Alin este și va fi mereu în sufletele noastre. El este îngerul nostru acum. Mulțumim tuturor celor care l-ați ajutat în drumul său, vă suntem recunoscători! Mulțumim, Alin, că ai fost alături de noi și ca ai luptat să rămâi. Ai fost prea bun, te iubim mereu", au postat prietenii săi.

Și reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj transmit condoleanțe familiei îndurerate și regretă încetarea din viață a lui Alin Roșieanu.