Un tânăr a lovit mortal o femeie, cu mașina, și a fugit de la locul faptei

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Novaci, judeţul Gorj, a lovit mortal o femeie în vârstă de 52 de ani, care se deplasa pe marginea drumului şi a fugit de la locul accidentului. Aceasta era însoțită de fiul ei în vârstă de 16 ani. 

banda politie

Accidentul s-a petrecut noaptea trecută, potrivit IPJ Gorj. 

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia. În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei.