Doi tineri din Jupânești, reținuți după ce au intrat în curtea unui bărbat și l-au bătut

Doi tineri de 26 și 29 de ani, ambii din comuna Jupînești, județul Gorj, au fost reținuți fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Catuse 938x535 752x535

Potrivit IPJ Gorj, vineri seara, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o tânără de 15 de ani,  din comuna Jupînești, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu mai multe persoane.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că cei doi reținuți, împreună cu alți doi tineri, de 28 și 29 de ani, din comuna Jupînești și Bărbătești, toți aflați sub influența băuturilor alcoolice, au mers la locuința fetei care a sunat la 112, unde au început conflict verbal, cu aceasta.

Din locuință a ieșit tatăl adolescentei, în vârstă de 50 de ani, care era, de asemenea, sub influența alcoolului și care a încercat să-i îndepărteze pe cei patru, însă aceștia au pătruns, fără drept, în curtea locuinței și l-au bătut.

În apărarea tatălui său a intervenit și un tânăr, de 22 de ani, care a exercitat acte de violență asupra unuia dintre tinerii care provocaseră altercația, acesta suferind leziuni în zona capului, pentru care nu a solicitat intervenția ambulanței. La rândul său, bărbatul de 50 de ani prezenta mai multe leziuni minore, în urma lovirilor, dar a refuzat prezența unui echipaj al ambulanței la fața locului pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale.