O fată din Peștișani a fugit de acasă cu banii și bijuteriile familiei

O tânără în vârstă de 17 ani, din localitatea Peștișani, județul Gorj, este dată în urmărire națională, după ce tatăl acesteia a anunțat faptul că a plecat de acasă, luând o sumă mare de bani și două lănțișoare din aur. 

minora pestisani

Roberta Adriana Bonculescu a luat din casă, când a plecat, suma de 9.000 lei și 400 Euro, care aparțineau părinților săi, precum și două lănțișoare din aur, de aproximativ 25 grame.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea locului faptei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt.

Semnalmentele tinerei sunt: înălţime: 1,60-1,65 m, greutate 45-50 kg, ten închis, păr lung castaniu, ochi albaștri şi faţă ovală.

La plecare, aceasta era îmbrăcată în pantaloni de blugi albaștri, tricou negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport negri. Aceasta prezintă o cicatrice post-operatorie la nivelul abdomenului.

Minora este a fost pusă în urmărire și este căutată de polițiști. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea tinerei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, anunță IPJ Gorj.