Scandal în comuna Stănești. Polițiști amenințați cu bătaia și înjurați în timpul intervenției

Un scandal a avut loc, duminică după-amiaza, în localitatea Stănești din județul Gorj, polițiștii care au intervenit să aplaneze conflictul fiind amenințați cu bătaia și înjurați de persoanele implicate. 

foto stanesti

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Buzău, a fost dus la sediul poliției pentru audieri, cel de-al doilea bărbat, care a fost implicat în conflict, fiind încă negăsit. 

Vrei să te bat cu pistolul în mână?", se aude vocea unuia dintre tineri, când oamenii legii au intervenit pentru a aplana situația. 


Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care, mai multe persoane au intervenit, pentru a-l scăpa.  Imediat, polițiștii, prezenți la fața locului, au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirectionate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În prezent, unul dintre cei doi agresori, un tânăr, de 23 de ani, din judetul Buzău,se află in custodia Politiei, iar celălalt, a fost identificat și este căutat de către forțele de ordine”, informează IPJ Gorj. 

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Oamenii legii au scos și pistoalele în încercarea de a-i liniști pe scandalagii, IPJ Gorj explicând modul în care se intervine în astfel de situații. 

Precizăm că, la momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți”, mai spun reprezentanții IPJ Gorj. 

X

Right Click

No right click