Accident cu patru victime pe centura ocolitoare din Târgu-Jiu

Patru persoane au fost rănite într-un accident petrecut, în noaptea de duminică spre luni, pe centura de ocolire a orașului Târgu-Jiu, după ce o tânără de 22 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, iar autoturismul s-a izbit de un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

accident 1

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Târgu-Jiu, pe varianta de ocolire a orașului, într-o curbă periculoasă. Unul dintre răniți este tânăra de 22 de ani, care conducea mașina.

În timp ce o tânără de 22 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, conducea un autoturism, din direcția Turcinești, către Piața Centrală, din Târgu-Jiu, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp. În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât și alți trei pasageri aflați în autovehicul, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, comuna Jupânești și municipiul Târgu-Jiu, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat, corespondentulului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânăra de 22 de ani a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele știri