Minoră, dată dispărută de tatăl ei. Adolescenta a plecat de acasă

O adolescentă din Gorj este căutată de oamenii legii, după ce tatăl acesteia a sesizat autoritățile cu privire la dispariția ei.

disparuta gorj

Poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizaţi,astăzi,  prin apelul 112 de un bărbat, de 41 de ani, din comuna Albeni, cu privire la faptul că în urmă cu o zi, fiica sa, Clipici Florentina-Andrada, de 17 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul IPJ Gorj, tânăra se afla la domiciliu, în seara zilei de 29 aprilie, iar în această dimineață când se pregăteau să plece la serviciu, părinții fetei au observat că aceasta nu este în camera ei. În momentul plecării, adolescenta era îmbrăcată cu o geacă de piele neagră, blugi negri, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albă.  

Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate aproximativă 55 kg, păr șaten tuns mediu, ochi căprui, constituție atletică. Cei care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorei, sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.