Flori pentru „linia întâi” de la SJU Târgu Jiu. Surpriza unui antreprenor pentru cadrele medicale

Un tânăr antreprenor din orașul Țicleni a oferit flori cadrelor medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, în semn de mulțumire pentru efortul depus de către acestea în perioada actuală.  

flori medici targu jiu 2

Sorin Otărășanu este un tânăr din orașul Țicleni, județul Gorj, care cultivă flori. Vineri, acesta s-a gândit să dea culoare zilei și să bucure cadrele medicale de la Spitalul Județean Târgu Jiu, oferindu-le diverse aranjamente florale.

Am pregătit mai multe aranjamente florale și am mers la Târgu-Jiu, la Spitalul Tudor Vladimirescu, ca să mai aduc zâmbetul pe buze celor de acolo, salvatorilor-medici și asistente medicale. Datorită unora ca dânșii trăiesc! Și le mulțumesc! S-au bucurat de surpriză și eu am fost fericit că am putut astfel să le adc zâmbetul pe buze!”, a spus Sorin.

Cadrele medicale s-au bucurat de surpriza făcută de tânărul gorjean, spunând că le-a făcut ziua mai frumoasă și mai senină.

Astăzi, mulțumim unui om cu suflet mare și frumos, unui om greu încercat de viață, dar cu sufletul alături de noi, cei din linia întâi. Mulțumim, Sorin Otărășanu pentru gestul tău, pentru că ne-ai făcut ziua mai senină și mai frumoasă! Astăzi ai livrat emoții strânse în buchete de flori”, spune una dintre cadrele medicale.

Și pentru că toți sunt în prima linie, Sorin și-a propus ca în perioada următoare să surprindă medicii și asistentele de la spitalele din Târgu Cărbunești și Rovinari.

La Țicleni, tânărul antreprenor are solarii în care cultivă flori. Este o mică afacere de familie demarată din nevoia de face față nevoilor zilnice.

Pe Sorin și florile sale îi găsiți accesând Gradina cu flori by Otarasanu (facebook)

 flori medici targu jiu 3