"Designerul" de țevi din Târgu Cărbunești s-a ales cu dosar penal

Un dosar penal a fost deschis după ce un bărbat „deranjat de design” a tăiat țevile de apă într-o locuință din orașul Târgu-Cărbunești. 

instalator tevi

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că se fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care au fost tăiate țevile de apă.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești au fost sesizați de către un bărbat de 52 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, cu privire la faptul că, în data de 25 octombrie, ar fi fost jignit de către vecinul său, care ar fi tăiat țevile de scurgere din apartamentul acestuia. Polițiștii au pus în vedere persoanei reclamate să respecte normele de conviețuire socială, fiind efectuate totodată cercetări sub aspectul savârșirii infractiunii de distrugere", a spus Victor Țuhașu.

Potrivit acestuia, a fost deschis un dosar penal in rem.

Un brancardier din orașul Târgu-Cărbunești, județul Gorj, care locuiește la etajul 1 al unui bloc din localitate, reclama miercuri că se spală la lighean din octombrie, din cauza vecinului de la parter care, „deranjat de design”, a tăiat țevile de apă din apartamentul său. Nicolae Sandu, brancardierul, a spus că dacă s-ar spăla la duș, l-ar inunda pe vecin.

Acesta susținea că a depus sesizări la mai multe instituții, dar puține au reacționat și au făcut-o ineficient. Bărbatul a sesizat și Inspectoratul de Stat în Construcții. O echipă din cadrul instituției a mers, miercuri, la fața locului, însă cel reclamat a spus că nu mai este el proprietarul locuinței.