Primar din Gorj, cercetat după ce a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei. A ieșit pozitiv la drugtest

Primarul comunei Stejari, din județul Gorj, este cercetat penal, după ce, duminică, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul faptei. Polițiștii l-au depistat la scurt timp, iar în urma testării acestuia, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

politieii

Ieri, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Băcești.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Stejari, în timp ce conducea un autoturism în satul Băcești, a acroșat cu oglinda laterală un pieton (femeie), în vârstă de 24 de ani din aceeași localitate, părăsind locul producerii evenimentului rutier.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost identificat la scurt timp de polițiști și testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit însă indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, arată IPJ Gorj.