GORJ: Cercetări pentru amenințări pe o rețea de socializare

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii gorjeni, după ce două femei din Bâlteni au fost amenințate pe o rețea de socializare. 

masina politiei

Ieri, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați prin apelul 112 de o tânără de 22 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că a fost amenințată cu acte de violență, atât ea, cât și mama ei, de 47 de ani, prin intermediul unei rețele de socializare, de către fostul concubin al mamei sale, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul ar fi postat un video live pe o rețea de socializare, adresând amenințări cu acte de violență aplenatei și mamei sale. În cauză a fost întocmit formular de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu există risc iminent, fapt pentru care, apelantei i-a fost pusă la dispoziție cererea privind solicitarea emiterii unui ordin de protecție de către instanța de judecată”, arată IPJ Gorj. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de amenințare.