Vindeau cocaină în apropierea unei școli din Târgu Jiu

Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce vindeau cocaină în apropierea unei școli din Târgu Jiu. Polițiștii și procurorii au făcut apoi percheziții, iar trei persoane, printre care doi minori, au fost reținute.

231101 plicuri droguri flagrant

Potrivit IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT din Gorj au prins, joi, în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 55 de grame de cocaină, în apropierea unei unități de învățământ din municipiul Târgu Jiu.

Ulterior, au fost făcute trei percheziții domiciliare, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de mare risc, fiind descoperite și ridicate 152 de grame de cocaină, două pistoale cu aer comprimat și două terminale mobile și au fost puse în executare trei mandate de aducere.

În cauză, s-a reținut că, începând cu luna martie a anului 2024, doi tineri, de 16 și 17 ani, și un bărbat, de 43 de ani, ar fi deținut, transportat și comercializat cocaină, în județul Gorj, în schimbul a 350 de lei/gram.

Procurorii au dispus reținerea celor trei persoane pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, urmând ca vineri acestea să fie prezentate Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: Mediafax)