Gorjeni acuzați de proxenetism, reținuți în urma unor percheziții

Patru bărbați din județul Gorj, acuzați de proxenetism, au fost reținuți, duminică, în urma unor percheziții efectuate în județ. 

gratii

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au continuat cercetările într-o cauză penală ce viza săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiști ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, au făcut șase percheziții domiciliare în municipiul Târgu Jiu.

Au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani și alte mijloace materiale de probă.

Totodată, au fost depistate 4 bănuite, în județele Gorj, Timiș și Arad, care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, în vederea continuării cercetărilor, în sarcina lor reținându-se săvârșirea infracțiunii de proxenetism, în perioada februarie 2022-noiembrie 2023.

Ca urmare a probatoriului administrat, în cauză, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 45 de ani. Aceștia au fost duși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj, urmând ca luni să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare”, arată IPJ Gorj.