GORJ: Motociclist oprit cu focuri de armă

Un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea București, din Târgu Jiu, ieri, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unei motociclete, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea.

masina politiei

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până în localitatea Bengești-Ciocadia, unde unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă conducătorul motocicletei nu a oprit.

Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea acestuia, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din orașul Rovinari a condus motocicleta.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6090 de lei pentru depășire neregulamentară, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 870 de zile, precum și reținerea plăcuței cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare”, arată IPJ Gorj.