Trei tineri reținuți în Gorj. Sunt bănuiți că au ajutat un interlop care a înjunghiat un bărbat

Trei tineri au fost reținuți în județul Gorj, fiind bănuiți că au ajutat un interlop să scape după ce a înjunghiat un bărbat pe o stradă din Târgu Jiu. Interlopul este în continuare căutat.

gratii

Polițiștii anunță că au continuat, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cercetările într-un caz de tentativă la infracțiunea de omor și au reținut, pentru 24 de ore, trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 34 de ani, din Târgu Jiu și comuna Vladimir, bănuiți de favorizarea făptuitorului.

Cei trei bărbați l-ar fi sprijinit pe interlopul de 29 de ani, din Târgu Jiu, după comiterea unei agresiuni din 23 septembrie să fugă.

Readucem în atenția opiniei publice faptul că bărbatul este în continuare căutat de polițiști și încă o dată facem apel la cetățeni, în cazul în care dețin informații relevante cu privire la locul în care s-ar putea afla bărbatul căutat, să apeleze numărul de urgență 112”, transmite IPJ Gorj.

Interlopul ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat pe o stradă din Târgu Jiu și l-a înjunghiat cu un cuţit în abdomen. Medicii au anunţat apoi Poliţia că bărbatul a suferit mai multe plăgi produse prin înjunghiere.