Reținut după ce a furat două seifuri cu bani dintr-un imobil din Târgu Jiu

Un bărbat din Hunedoara a fost reținut de către polițiștii gorjeni, fiind acuzat că a furat două seifuri cu bani din incinta unei clădiri de birouri a unei unități economice din Târgu Jiu.

seifuri gorj 1

La data de 26 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că mai multe persoane ar fi sustras un seif din sediul unei societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 25 spre 26 iunie, mai multe persoane ar fi pătruns prin escaladarea unei schele și forțarea unei ferestre exterioare, în incinta clădirii de birouri a unei societăți comerciale, situată în municipiul Târgu Jiu, de unde ar fi sustras, două seifuri în care se aflau 300.000 de lei.

seifuri gorj 3

La data de 2 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei.

Tot la aceeași dată, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în urma cărora a fost indisponibilizat un autoturism folosit la comiterea faptei, precum și 4.200 euro și 10.000 de lei.

De asemenea, în urma probatoriului administrat, la data de 2 iulie a.c., a fost dispusă măsura reținerii față de bărbatul de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara și tot la aceeași dată, a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile”, arată IPJ Gorj.

A fost recuperat și unul dintre cele două seifuri, care fusese îngropat, fără a avea bunuri sau valori în el, pe malul râului Jiu, între localitățile Lupeni și Uricani.

seifuri gorj 2

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea depistării celorlalți doi bănuiți și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.