Ministrul Energiei a vizitat termocentralele de la Turceni și Rovinari

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a făcut noi vizite, joi, la termocentralele de la Turceni și Rovinari unde a purtat discuții cu reprezentanți ai administrației și sindicatelor, scrie Radio Infinit. 

pooopescu

Astăzi mă aflu într-o vizită de lucru în județul Gorj, la CE Turceni și CE Rovinari. La SE Rovinari – Grupul 5 am discutat cu reprezentanții CEO despre stadiul lucrărilor de modernizare. De asemenea, am avut o discuție constructivă cu reprezentanții sindicaliștilor din cadrul CEO pe marginea stadiului investițiilor din Planul de Restructurare și ce pași sunt necesari pentru a recupera întârzierile care au apărut. Le-am transmis că nu lăsăm pe nimeni în urmă. Pentru a moderniza CEO este nevoie să facem front comun” a transmis ministrul.

Virgil Popescu a vizitat și firma Artego din Târgu-Jiu. 

Împreună cu colegul meu Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, am vizitat fabrica Artego, care este lider autohton pe piața benzilor de transport și unul din cei mai mari producători de articole tehnice din cauciuc din lume. Au mai participat senatorul Ion Iordache și secretarul de stat din MAI Alexandru Marcoci” a transmis Popescu.