Operator aerian, amendat după ce a aterizat cu elicopterul în parcarea Mănăstirii Lainici

Un operator aerian care a aterizat la finalul săptămânii trecute cu elicopterul în parcarea Mănăstirii Lainici, blocând astfel circulaţia rutieră pe DN 66 Defileul Jiului, a fost amendat de poliţiştii rutieri cu suma de 4.000 de lei, transmite IPJ Gorj. 

elicopter manastire

"În urma verificărilor efectuate de poliţiştii rutieri cu privire la aterizarea unui elicopter în parcarea Mănăstirii Lainici, facem precizarea că a fost identificat şi sancţionat operatorul de transport aerian, în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului 43 din 1997 cu amendă contravenţională, în cuantum de 4.000 lei", au anunţat reprezentanţii IPJ Gorj.

Potrivit unor surse, cel care a venit cu elicopterul în vizită la Mănăstirea Lainici este Răzvan Bucuroiu, director editorial la revista "Lumea Credinţei".

Acesta a susţinut, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că traficul rutier nu a fost blocat pentru aterizarea elicopterului.

"Nu am blocat niciun trafic pe şosea - pe bune acum, cine ar fi oprit traficul pentru unul ca mine, şi de ce?!", a scris Răzvan Bucuroiu.