Bijuterii din aur și argint, vândute prin licitație de ANAF Târgu Jiu

Bijuterii din aur și argint, vândute prin licitație de ANAF Târgu Jiu

Reprezentanții ANAF au anunțat, miercuri că, în perioada următoare, organizează licitații publice pentru vânzarea de obiecte din metale și pietre prețioase care au un preț cumulat de pornire a licitațiilor de aproape două milioane de lei, o astfel de acțiune urmând a avea loc și la punctul de lucru din Târgu Jiu. 

bijuterii licitatie

Potrivit ANAF, pentru licitațiile care se vor organiza în București, în 23 noiembrie, prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov.

Astfel, în 14 noiembrie, în Târgu Jiu va fi scos la licitație un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei, iar în 16 noiembrie în Brașov va fi organizată licitație pentru două gropuri, unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și unul care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei.

Reprezentanții ANAF informează că prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate - Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase.