Grădiniță construită de la zero în Târgu Jiu

Grădiniță construită de la zero în Târgu Jiu

O nouă grădiniță se construieşte în Târgu-Jiu, în partea de Nord a municipiului, pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, valoarea totală a investiției fiind de 3,5 milioane de lei. 

gradinita

Potrivit edilului Marcel Roamnescu, proiectul este în parteneriat cu Ministerul Educației, iar unitatea vafuncționa cu patru grupe de preșcolari.

„Este un proiect în valoare de 3,5 milioane de lei, în parteneriat cu Ministerul Educației, fiind vorba de o unitate cu program normal, cu 4 grupe. S-a dat deja ordinul de începere a lucrărilor, iar obiectivul este asemănător grădiniței din strada Hidrocentralei, lucrare finalizată recent. Grădinița va primi 80 de copii și acoperim astfel necesarul de locuri pentru zona de Nord, care era deficitară din acest punct de vedere. Așa cum am promis, continuăm investițiile din domeniul educației, pe care noi îl considerăm prioritar. De asemenea, căutăm mereu resurse extrabugetare pentru a implementa proiectele mari, elaborate de echipa din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. Se aduc, în acest fel, sume consistente din fonduri europene sau de la bugetul de stat, bani ce finanțează proiectele elaborate de noi pentru dezvoltarea orașului” a menționat primarul Marcel Romanescu.