Accident mortal în județul Gorj. O femeie a decedat, șoferul este în stare foarte gravă

O femeie în vârstă de 58 de ani a decedat și un bărbat este grav rănit, după ce mașina în care se aflau a lovit un copac, accidentul având loc în localitatea Pojogeni din județul Gorj. 

accident gorj

Potrivit ISU Gorj, cele două persoane au rămas încarcerate după producerea impactului, ambele fiind inconștiente.

Decesul femeii a fost declarat la locul producerii accidentului, iar bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spital.

La fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat doua victime (o femeie in varsta de 58 de ani si un barbat in varsta de 61 de ani) care erau incarcerate. Colegii nostri au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconștiente. Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre echipajele de interventie, medicul sosit la fata locului a constatat decesul femeii. Barbatul este in stare grava si a fost preluat de catre un echipaj din cadrul SAJ Gorj”, au precizat reprezentanții ISU Gorj.