Primarul municipiului Târgu Jiu, reacție după avertizarea Aparegio.„Mă voi adresa instituțiilor abilitate”

Primarul municipiul Târgu Jiu, Marcel Romanescu, avertizează operatorul Aparegio că situația în care pune municipiul Târgu Jiu (inclusiv localitățile componente, acolo unde sunt probleme mari în ceea ce privește alimentarea cu apă) este una periculoasă.

1 marcel romanescu stadion targu jiu

Această reacție a edilului vine după ce operatorul Aparegio a făcut un nou avertisment cu privire la consumul de apă.

Primarul spune că se va adresa instituțiilor abilitate pentru rezolvarea acestei situații.

În ultimii ani, ca și acum, cetățenii municipiului au fost amenințați și avertizați să raționalizeze apa mai ceva ca în vremurile de tristă amintire. Timp pentru remedierea deficiențelor a fost destul. Din păcate, situația a rămas aceeași.

Anunț societatea de apă și canal că mă voi adresa instituțiilor abilitate pentru că nu pot accepta ca târgujienii să sufere din cauza lipsei apei potabile, în condițiile în care alte localități din țară primesc apă din munții Gorjului fără să întâmpine astfel de probleme.

Suntem în plină pandemie, ne confruntăm cu temperaturi extreme, orașul este principala sursa de venit a APAREGIO care a mărit considerabil tarifele și totuși suntem tratați ca cetățeni de mâna a doua. Situația nu poate continua așa”, a scris Romanescu pe pagina de Facebook.