Bărbat din Gorj, reținut pentru lovire

Bărbat din Gorj, reținut pentru lovire

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Bolboși, județul Gorj, a fost reținut de către polițiști, duminică, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

catuse1

Ieri, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Bucovăț, județul Timiș, a anunțat faptul că în timp ce se afla în vizită la sora sa din comuna Bolboși, a avut un conflict cu un vecin.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit faptul că între apelant și bărbatul reținut a avut loc un conflict, pe fondul unor jignirii aduse de acesta din urmă, surorii apelantului. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că bărbatul față de care au fost luate măsuri preventive a pătruns, fără drept, în curtea vecinei sale, lovindu-l pe apelant, care încercând să se apere l-a lovit, la rândul său, pe agresor. Ambii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, informează IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, violare de domiciliu și lovire sau alte violenţe.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.