De Rusalii se redeschide Stâna Ștefanu de pe Transalpina

Cel cunoscut popas turistic de pe Transalpina, Stâna Ștefanu, deținută de familia băciței Mărioara Băbu din Novaci, se va redeschide de Rusalii, pe 20 iunie. 

stana stefanuuu

Situată în mijlocul naturii, pe cea mai înaltă șosea din România, Stâna Ștefanu este vizitată de foarte mulți turiști care opresc aici pentru a gusta din tocanul pregătit de băcița Marioara Băbu și din alte bunătăți pregătite de gazdă.

Anul trecut, în toamnă, Stâna Ștefanu a ars din temelii, dar familia Băbu a reușit să o reconstruiască și să i redea un nou farmec, după cum spune proprietara popasului turistic.

Acum, pe 20 iunie, de sărbătoarea Rusaliilor, Stâna Ștefanu își va redeschide porțile! „Pentru că Dumnezeu mi-a dat sănătate, curaj, răbdare și putere de a o lua de la capăt, vă invit cu mare drag, să fiți alături de mine, familia și aceeasi echipă minunată, la Stâna Ștefanu pe Transalpina, in prima zi de Rusalii, duminică, pe 20 iunie 2021, ora 12,00 pentru a ne bucura împreună de splendoarea muntelui, de aerul curat si de gustul deosebit al produselor ciobănești, pe care vi le pregătesc cu atâta dragoste. V-am simțit permanent alături de mine, prin cuvintele si mesajele transmise, ceea ce m-a incurajat sa merg mai departe, să lupt pentru promovarea muntelui, a zonei, a tradițiilor noastre, a produselor naturale, cu gust deosebit preparate in zona de munte. Vă aștept cu brațele deschise și cu multe surprize!”, a precizat băcița Mărioara Băbu.