Și-a înscenat răpirea și i-a cerut soțului bani drept răscumpărare

O femeie în vârstă de 36 de ani, din Tismana, a fost fost reținută, vineri, fiind acuzată că și-a înscenat răpirea pentru a obține bani de la soțul său.

catuse femeie

Bărbatul a sunta la Poliție, vineri, anunțând faptul că soția sa a plecat de două ore de acasă și presupune că e ținută cu forța de ginerele său, la locuința acestuia din orașul Tismana, întrucât a primit un telefon anonim în care o persoană i-a comunicat faptul că o să-și vadă soția doar atunci când fata apelantului se va întoarce la fostul ginere.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate, șantaj și răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, continuând cercetările în acest caz.

Astfel, au identificat femeia de 36 de ani, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Târgu Jiu,

Aceasta fiind condusă la sediul IPJ Gorj. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că femeia și-ar fi înscenat lipsirea de libertate, inducându-l în eroare pe soțul său cum că ar fi fost răpită de persoane necunoscute, împrejurare în care i-a solicitat telefonic, în repetate rânduri, suma de 5. 000 de lei pentru eliberarea sa”, au menționat reprezentanții IPJ Gorj.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.