Furturi dintr-un hotel și o sală de jocuri din Târgu Jiu. Un bărbat a fost reținut

Furturi dintr-un hotel și o sală de jocuri din Târgu Jiu. Un bărbat a fost reținut

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Livadia, județul Hunedoara, a fost reținut de către polițiștii gorjeni, marți, fiind acuzat că a furat bani și bunuri dintr-o sală de jocuri și dintr-un hotel situate în municipiul Târgu Jiu. 

Catuse 938x535 752x535

Potrivit IPJ Gorj, ieri, au primit o sesizare de la o tânără de 23 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta unei săli de jocuri, situată pe strada Victoriei, din Târgui Jiu, o persoană necunoscută ar fi pătruns în vestiar, de unde i-ar fi furat dintr-un rucsac un portofel în care tânăra avea suma de 200 lei, carduri bancare și documente personale.

Persoana vătămată a formulat plângere cu privire la infracțiunea de furt, aceasta constituindu-se parte civilă cu suma de 300 lei”, anunță IPJ Gorj.

De asemenea, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 33 de ani, din Târgu Jiu, despre faptul că în timp ce se afla la serviciu, în incinta unui hotel, din municipiu, același bărbat a pătruns în recepția hotelului, unde, profitând de neatenția sa și sub pretextul că dorește să vadă o cameră, i-ar fi sustras telefonul mobil și suma de 720 lei.

Persoana vătămată a formulat plângere scrisă cu privire la infracțiunea de furt, aceasta constituindu-se parte civilă cu suma de 3.200 lei”, au mai transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Bărbatul a fost reținut, marți, de către polițiștii târgujieni, cercetările fiind continuate în acest caz.