Gorj: Rețineri după bătaia din benzinărie

Gorj: Rețineri după bătaia din benzinărie

Cinci bărbați au fost reținuți în urma bătăii care a avut loc în benzinăria din Bengești Ciocadia, județul Gorj, conflict în urma căruia un tânăr în vârstă de 19 ani a ajuns la spital. 

Catuse 938x535 752x535

Potrivit IPJ Gorj,  în continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani, din comuna Bengești-Ciocadia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în arestul IPJ Gorj.

Astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale.

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Bumbești-Pițic, județul Gorj, a ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a fost bătut într-o benzinărie din Bengești-Ciocadia.

Acesta a sunat la Poliție pentru a anunța evenimentul, lovit fiind el și un alt adolescent în vârstă de 16 ani, în urma unui conflict spontan cu alte cinci persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul, în timp ce se afla pe raza comunei Bengești-Ciocadia, împreună cu un tânăr de 16 ani, din comuna Bengești-Ciocadia, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de către un tânăr de 18 ani, din comuna Bengești-Ciocadia și alte patru persoane”, au menționat reprezentanții IPJ Gorj.