Bărbat din Gorj, reţinut pentru lovire şi alte violenţe

Bărbat din Gorj, reţinut pentru lovire şi alte violenţe

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovit în cap, cu un corp dur, de către un localnic. 

Catuse 938x535 752x535

Victima a sunat la 112 şi a anunţat că ar fi fost agresat de un localnic, care l-ar fi lovit cu un corp dur în zona capului, în timp ce se întorcea acasă, din fondul forestier Murgileşti.

"Din primele cercetări efectuate de polițiști la faţa locului, a reieșit faptul că persoana vătămată prezintă o rană în zona capului, fiind solicitat sprijinul ambulanței pentru transportarea sa la spital și acordarea de îngrijiri medicale. Presupusul agresor a fost identificat la domiciliu şi condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea cu exactitate a situației de fapt, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe", au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, astăzi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.